Så skete det endnu en gang, jeg åbner min indbakke og ser en ny bruger har registreret sig. I virkeligheden er der bare ikke tale om en ny bruger, der er tale om den samme spammer jeg har slettet FLERE gange.
Denne gang har jeg så besluttet at gøre noget for at stoppe fjolset, han hun registrere sig altid med brugernavnet adol77dai51, og e-mail adressen adolfodaine77@gmail.com, og er derfor ganske nem at spore. I modsætning til flertallet af spammere, lader det ikke til at fjolset her benytter en proxy, og derfor var det ingen sag at se der var tale om en spammer fra Bulgarien, ved et simpelt opslag på fjolsets IP 77.70.106.4 (Klik på IP’en for at lave et opslag.)
Denne IP er konstant, hvilket tyder på at Bussiness center “Mania” i Bulgarien står bag dette tåbelige forsøg på spamming.
Hvad kan man gøre ved det? Tja, få linier i en .htaccess fil burde gøre tricket.
Order Allow,Deny
Deny from 77.70.106.4
Allow from All
Hvorefter spammeren kan prøve lige så tosset han/hun vil, men vil ikke få andet end en “Adgang nægtet”. Eventuelt kunne man blot udelukke adgangen til registrerings siden med følgende linier:
<Files “wp-login.php”>
Order Allow,Deny
Deny from 77.70.106.4
Allow from All
</FilesMatch>
Længe leve adgangskontrol.